Telefooninstallatie aanleggen

Proconnect is u graag van dienst wanneer u een telefooninstallatie wilt laten aanleggen. Wij zorgen voor een uitstekend werkend telefoonnetwerk.

Goede service, uitstekende producten
Proconnect kan probleemloos uw telefooninstallatie aanleggen! Wij zijn gespecialiseerd in systemen en bijbehorende apparatuur van Tenovis, Siemens en Avaya. Graag nemen wij uw project van A tot Z van u over. Dit houdt onder meer in dat wij gesprekken met de beheerder en de eindgebruiker op ons nemen. Wanneer wij uw telefooninstallatie aanleggen, hebt u daar geen omkijken naar! Daarnaast zijn wij in staat uw bedrijf te voorzien van goedwerkende datanetwerken die wij op verschillende centrale punten in uw bedrijf laten samenkomen. Hierdoor ontstaat een zeer overzichtelijk geheel, wat de flexibiliteit binnen uw bedrijf ten goede komt.

Contact
De medewerkers van Proconnect vertellen u graag meer over hoe zij een telefooninstallatie bij u kunnen aanleggen. Neem gerust contact op met onze organisatie via telefoonnummer +31 (0) 168 47 9079 of per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..