Telefooninstallatie

Proconnect verzorgt graag de telefooninstallatie bij bedrijven. Wij hebben ruime ervaring met het aanleggen van telefoonsystemen en datanetwerken!

Diverse diensten
Proconnect kan uw bedrijf voorzien van een geheel nieuwe telefooncentrale, maar we kunnen ook uw oude centrale uitbreiden. Wij zijn ervaren in telefooninstallatie, met name met de merken Avaya en Tenovis. Ook kunnen wij u het gehele project van de telefooninstallatie uit handen nemen. Dat betekent onder andere dat wij de gesprekken met de eindgebruikers en de beheerders op ons nemen. Wij zijn echter niet alleen uw hulp op het gebied van telefooninstallatie. U kunt ook bij ons terecht voor de aanleg van verschillende datanetwerken, voor het opschonen van uw patchkasten en voor het ontwerpen en aanleggen van serverruimtes, waarbij wij onder andere noodstroomvoorzieningen, computervloeren en 19”-patchkasten leveren.

Contact
Wilt u meer informatie over Proconnect of onze diensten op het gebied van telefooninstallatie? Neem dan contact met ons op! Wij zijn bereikbaar per telefoon via +31 (0) 168 47 9079 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..