Telefooncentrale aanleggen

Laat uw telefooncentrale aanleggen door Proconnect! Wij zijn onder meer gespecialiseerd in telecommunicatie en zorgen altijd voor een oplossing die past binnen de technische mogelijkheden.

Verschillende diensten
Wij kunnen u op allerlei gebieden van dienst zijn. Zo kunnen we uw telefooncentrale aanleggen, patchkasten en wandverdelers plaatsen of opknappen en patchkasten en -kabels leveren. Wij onderscheiden ons als bedrijf met ons deskundige personeel. Zij beschikken over alle benodigde kennis op het gebied van telecom en datanetwerken en kunnen daarom binnen korte tijd uw telefooncentrale aanleggen. Proconnect werkt zeer klantgericht. Wij bekijken de technische mogelijkheden en zullen altijd proberen om aan de hand van uw wensen tot een oplossing te komen. Als wij voor u een telefooncentrale aanleggen, voorzien wij u van de beste producten. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren artikelen van Avaya en Tenovis.

Contact
Proconnect geeft u graag meer informatie over de diensten. Mocht u willen dat wij een telefooncentrale aanleggen voor uw bedrijf, neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en via telefoonnummer +31 (0) 168 47 9079.