Informatie telecommunicatie en databekabeling

Getwist paar

Getwist Paar ofwel Twisted Pair

Twisted Pair data-netwerken bestaan uit een stervormig aangelegd netwerk met een of meerdere verdeelpunten op een aantal (bij voorkeur) centrale locaties in een gebouw. Genoemde verdeelpunten worden onderling verbonden met een koper of glasvezel “backbone”. In de verdeelpunten worden alle in het gebouw geinstalleerde kabels afgemonteerd in 19” patchkasten op glasvezel en/of RJ45 patchpanelen. Kijk verder op databekabeling.

Twisted pair

Telefooncentrale voip

Heeft u een nieuwe voip telefooncentrale of bekabeling nodig?
De term Cloud geeft aan dat de telefooncentrale niet meer op locatie hoeft te staan. Een voip telefooncentrale staat in een professioneel datacenter met de nodige beveiliging en back-up systemen. De aanbieder zorgt zelf voor het nodige onderhoud aan deze centrale.

VoIP is de afkorting van “Voice over IP”. In tegenstelling tot traditionele telefonie verlopen de gesprekken over een internetverbinding naar de Cloud telefooncentrale: er is geen aparte telefoonaansluiting meer nodig.

De infrastructuur van de databekabeling zal hierop moeten worden aangepast. Wij zorgen voor de aanleg en uitbreiding van databekabeling. Kijk op databekabeling verder of neem direct contact met ons op.