24/7 service en support

Het is zover: U heeft een prachtig nieuw en perfect werkend telefoon systeem aangeschaft, waar uw bedrijf nog vele jaren dankbaar gebruik van gaat maken. Bereikbaarheid en communicatie is immers ook voor uw organisatie zeer belangrijk! Alles goed geregeld voor nu en de toekomst.

Maar wat als er onverhoopt een storing optreed? Niets is prettiger in deze situatie om een betrouwbare partner te hebben die dag en nacht voor u klaar staat om problemen op te lossen.

De medewerkers van Proconnect staan 24/7 klaar om ieder probleem aan te pakken. Kennis, doorzettingsvermogen en een ruime voorraad aan spare-parts zorgen ervoor dat onze klanten snel weer door kunnen met hun dagelijkse business.

Een grote hotelketen maakt inmiddels al geruime tijd gebruik van deze betrouwbaarheid voor het onderhouden van telefoniesystemen in 34 hotels verspreid door Nederland. Een petrochemie reus uit Bergen op Zoom heeft dit jaar eveneens gekozen om het onderhoud aan hun systeem toe te vertrouwen aan Proconnect. Dit is een kleine greep uit de vele organisaties die wij inmiddels tot onze vaste klantenkring mogen rekenen.