glasvezelbekabeling

Glasvezelbekabeling is de toekomst! Proconnect gebruikt glasvezel voor het aanleggen van kwalitatief hoogstaande datanetwerken.

Snel netwerk zonder storingen
Glasvezel is dankzij de zeer snelle en storingsvrije overdracht van data het transmissiemedium van de toekomst. Veel bedrijven kiezen er dan ook voor om glasvezelbekabeling aan te leggen. Proconnect kan dit doen in bijvoorbeeld datanetwerken, waarbij wij door uw hele bedrijf een overzichtelijk netwerk aanleggen. Hierdoor ontstaat niet alleen een vlot functionerend geheel, maar worden ook interne verhuizingen een stuk makkelijker. Glasvezelbekabeling aanleggen is echter niet onze enige service. Wij kunnen uw bedrijf ook voorzien van serverruimtes, een telefooncentrale met topmerken als Siemens, Avaya of Tenovis of het uitbreiden of opruimen van uw netwerken!

Contact
Wilt u meer weten over glasvezelbekabeling? Of hebt u behoefte aan meer informatie over ons bedrijf? Schroom dan niet om contact met Proconnect te nemen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0) 168 47 9079 en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..