Gestructureerde bekabeling

Gestructureerde bekabeling is van groot belang voor een overzichtelijk netwerk. Proconnect realiseert dit graag voor u! Wij hebben ons toegelegd op het aanbieden van allerlei diensten op het gebied van telecommunicatie.

Effectieve bekabeling
Een helder en overzichtelijk netwerk is van groot belang voor het functioneren van uw bedrijf. Hiervoor is gestructureerde bekabeling essentieel. Wij zorgen ervoor dat alle kabels overzichtelijk worden afgemonteerd in patchkasten of RJ45-patchpanelen. Door een goed werkend, toegankelijk netwerk wordt de flexibiliteit van uw werknemers vergroot en vergemakkelijkt u interne verhuizingen. Proconnect is daarom uw betrouwbare partner voor het aanleggen van gestructureerde bekabeling. Ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van telefoniecentrales. Ons ervaren personeel komt graag bekijken wat op uw werkvloer de mogelijkheden zijn!

Contact
Proconnect helpt u graag aan gestructureerde bekabeling voor uw netwerken. Hebt u daarover nog vragen, neem dan gerust contact met ons op: bel naar+31 (0) 168 47 9079of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..