Datanetwerk aanleggen

Proconnect kan voor bedrijven een datanetwerk aanleggen. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen op het gebied van netwerken en telecommunicatie!

Voordelen voor uw bedrijf
Proconnect levert allerlei diensten op het gebied van datanetwerken. Zo kunnen wij diverse typen netwerken voor u aansluiten. Een FTP-, UTP-, of STP-datanetwerk aanleggen of uitbreiden vormt voor ons geen enkelprobleem. De datanetwerken van Proconnect leveren uw bedrijf bovendien alleen maar voordelen op. Er ontstaat een veel grotere flexibiliteit voor het dataverkeer op uw werkvloer. Interne verhuizingen zijn eenvoudiger geworden en het netwerk heeft praktisch geen onderhoud nodig. Ook voor andere diensten dan een datanetwerk laten aanleggen kunt u bij ons terecht, zoals voor het laten opschonen van uw patchkast, of het laten aanleggen van een nieuwe telefooncentrale. Ons gediplomeerde personeel helpt u graag verder!

Contact
Hebt u vragen over onze diensten of over hoe wij uw datanetwerk kunnen aanleggen? Dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen!Stuur uw email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel naar+31 (0) 168 47 9079.