Datanetwerk

Proconnect kan u snel voorzien van een professioneel datanetwerk. Op basis van uw wensen en de technische mogelijkheden komen wij met de beste oplossingen!

Overzichtelijke verbindingen
Proconnect kan bij uw bedrijf een UTP/STP/FTP-datanetwerk aanleggen. Deze zogeheten Twisted Pair-netwerken bestaan uit een stervormig netwerk met een of meerdere verdeelpunten die zich op verschillende locaties binnen het gebouw bevinden. Deze verdeelpunten zijn ook weer onderling verbonden. Uiteindelijk ontstaat er zeer overzichtelijk geheel, waardoor er gemakkelijk een verbinding kan worden gerealiseerd tussen de telefooncentrale of netwerkapparatuur en de werkplek van een gebruiker. Uw datanetwerk wordt door ons deskundige personeel aangelegd. Wij onderscheiden ons verder door onze klantgerichtheid en deskundigheid op het gebied van telecommunicatie. Software van Novalink en telefoniemerken als Siemens en Avaya behoren tot onze specialiteiten.

Contact
Proconnect kan u van gedegen advies voorzien als u vragen hebt over een datanetwerk. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer +31 (0) 168 47 9079, ons contactformulier en via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We helpen u graag!