Databekabeling

Voor een snel functionerend netwerk is degelijke databekabeling essentieel. Proconnect is hierin gespecialiseerd en helpt u graag verder! Wij hebben ons in de jaren van ons bestaan bewezen op het gebied van totaaloplossingen voor bedrijven.

Werkzaamheden
Databekabeling vindt steeds vaker plaats door middel van glasvezel. Doordat dit materiaal supersnel en storingsvrij is, heeft deze manier van datatransmissie de toekomst. Veel bedrijven kiezen er tegenwoordig daarom voor om de databekabeling te laten uitvoeren met glasvezelskabels. Wij kunnen databekabeling zo aanleggen dat er een uitstekend functionerend netwerk ontstaat, waarbij het netwerk in verdeelpunten samenkomt. Deze punten worden onderling weer verbonden met een ‘backbone’, waardoor er nog meer zekerheid ontstaat. Wij richten het netwerk zo in dat het heel eenvoudig wordt om interne verhuizingen te laten plaatsvinden!

Contact
Wilt u meer informatie over databekabeling en wat Proconnect voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 168 47 9079 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..