Computernetwerk aanleggen

Proconnect kan snel en professioneel uw computernetwerk aanleggen. Wij bieden bedrijven een totaaloplossing op het gebied van telecommunicatie en datanetwerken!

Gebruiksgemak voorop
Een computernetwerk kunnen wij zó voor u aanleggen, dat er een overzichtelijk geheel ontstaat. Wij hebben hiervoor de juiste kennis in huis. Ons personeel heeft veel kennis in huis, waardoor wij u in vrijwel alle situaties, als het technisch haalbaar is, kunnen helpen. Wij zullen uw computernetwerk aanleggen met behulp van 19”-patchkasten en KVM-switching. Door onder andere deze elementen in de serverruimte te gebruiken, is het gebruikersgemak van ons computernetwerk enorm. Wij zijn echter ook in staat uw bedrijf te voorzien van een telefoniecentrale. Wij hebben tijdens ons bestaan veel ervaring opgedaan met het aanleggen van complete telefoonnetwerken van onder meer Siemens, Tenovisen Avaya.

Contact
Proconnect kan snel en professioneel uw computernetwerk aanleggen. Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 168 47 9079 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..