Netwerk aanleggen

Neem contact met ons op:
Naam*:
E-mail*:
Telefoonnnumer:
Opmerking/Vraag*:

Een netwerk voor telefonie of dataverkeer laat u aanleggen door de vakspecialisten van Proconnect! Wij kijken graag hoe we uw bedrijf de beste oplossing kunnen bieden.

Een betrouwbaar netwerk
Proconnect kanop het gebied van telefonie een netwerk voor u aanleggen, dat bestaat uit verschillende facetten. Wij zijn kenners van de merken Siemens, Avaya en Tenovis en alle bijbehorende apparatuur en kunnen uw telefonienetwerk daarom moeiteloos aanleggen. Ook voor dataverkeer kunnen wij een netwerk aanleggen. Deze datanetwerken leggen we aan in een stervorm door uw gehele bedrijfspand. Enkele verdeelpunten worden door middel van glasvezel of koper verbonden met een ‘backbone’. Zo ontstaat er een degelijk en betrouwbaar systeem, waarbij het eenvoudig is om alle werkplekken erop aan te sluiten. We vertellen u graag meer over de opties!

Contact
Proconnect geeft u graag meer informatie over hoe de medewerkers uw netwerk kunnen aanleggen. Neem vandaag nog contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0) 168 47 9079 of per e-mail via info@proconnect.nl.