Netwerk aanleggen bedrijf

Neem contact met ons op:
Naam*:
E-mail*:
Telefoonnnumer:
Opmerking/Vraag*:

Een netwerk aanleggen bij een bedrijf kan een complexe taak zijn. Proconnect is u daarbij daarom graag van dienst! Wij hebben ons sinds enkele jaren met veel succes op dit gebied toegelegd.

Overzichtelijke netwerken
Proconnect kan een zeer overzichtelijk netwerk aanleggen bij uw bedrijf. De Twisted Pair-datanetwerken bestaan uit een aantal verdeelpunten op centrale plaatsen binnen uw kantoorgebouw. Deze punten worden onderling verbonden door glasvezel of koper, zodat er als het ware een ‘backbone’ ontstaat. In deze verdeelpunten worden alle kabels samengebracht in patchkasten of RJ45-patchpanelen. Hierdoor ontstaat een overzichtelijk geheel en is het eenvoudig om verbinding te maken met het netwerk. Behalve dat wij een netwerk kunnen aanleggen voor uw bedrijf, kunnen wij ook een telefoniesysteem voor u realiseren of vernieuwen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in de softwareproducten van Novalink, waardoor u goed beveiligd bent en snel en gemakkelijk kunt e-mailen.

Contact
Laat Proconnect het netwerk aanleggen bij uw bedrijf en wees verzekerd van een uitstekend resultaat!Hebt u vragen, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 168 47 9079 of per email via info@proconnect.nl. We horen graag van u!