Netwerkbekabeling

Neem contact met ons op:
Naam*:
E-mail*:
Telefoonnnumer:
Opmerking/Vraag*:

Proconnect verzorgt graag de netwerkbekabeling voor bedrijven. Wij zorgen ervoor dat uw netwerk uitstekend functioneert en bieden u bovendien een hoogwaardige service.

Overzichtelijke netwerken
Proconnect voert de netwerkbekabeling binnen uw bedrijf secuur uit. Wij zorgen ervoor dat u geen last hebt van een onoverzichtelijke wirwar aan kabels en draden. Een Twisted Pair-datanetwerk wordt bijvoorbeeld heel netjes aangelegd in een stervormig geheel. In een aantal verdeelpunten wordt alle netwerkbekabeling afgemonteerd in patchkasten. Na aanleg hiervan is het zeer eenvoudig om een werknemer aan te sluiten op de netwerkapparatuur of de telefooncentrale. Wij helpen u ook met het ordenen van de netwerkbekabeling als dit in de loop van de jaren toch een rommeltje is geworden. Wij kunnen uw patchkasten opschonen, zodat u door de bomen het bos weer kunt zien!

Contact
Wij zijn van alle markten thuis als het gaat om netwerkbekabeling!Proconnect vertelt u er graag meer over. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0) 168 47 9079 of door een email te sturen naar info@proconnect.nl