Datanetwerken

Neem contact met ons op:
Naam*:
E-mail*:
Telefoonnnumer:
Opmerking/Vraag*:

Proconnect sluit datanetwerken aan voor bedrijven. Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het bieden van totaaloplossingen op het gebied van datanetwerken en telecommunicatie!

Veel voordelen voor uw bedrijf
Proconnect levert verschillende diensten op het gebied van datanetwerken. Zo kunnen wij verschillende soorten netwerken voor u aansluiten. Een FTP-, UTP-, of STP-datanetwerk aanleggen of uitbreiden is voor ons geen enkelprobleem. De datanetwerken van Proconnect leveren uw bedrijf bovendien veel voordelen op. Er ontstaat een grote flexibiliteit voor het dataverkeer op de werkvloer. Interne verhuizingen zijn eenvoudig uit te voeren en er is praktisch geen onderhoud nodig. Ook voor andere diensten dan het laten aanleggen of uitbreiden van datanetwerken kunt u bij ons terecht, zoals voor het laten opschonen van uw patchkast, of het laten aanleggen van een nieuwe telefooncentrale. Ons gediplomeerde personeel is u graag van dienst!

Contact
Hebt u vragen over onze diensten?Of wilt u meer informatie over datanetwerken? Dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door een email te sturen naar info@proconnect.nlof te bellen naar+31 (0) 168 47 9079.