Bekabeling telefooncentrale

Neem contact met ons op:
Naam*:
E-mail*:
Telefoonnnumer:
Opmerking/Vraag*:

Schakel Proconnect in voor de bekabeling van een telefooncentrale!Wij helpen u graag verder.Wij kunnen u voorzien van een geheel nieuwe centrale of van een uitbreiding of aanpassing van uw huidige systeem.

Service
Wij bieden bedrijven vele geavanceerde bekabelingsoplossingen. De bekabeling voor uw telefooncentrale is bij Proconnect dus geen enkel probleem! Ons personeel beschikt over zeer veel kennis en dat uit zich in onze dienstverlening. Behalve de bekabeling van uw telefooncentrale kunnen wij ook uw serverruimte ontwerpen en aanleggen, glasvezelnetwerken aanleggen of uitbreiden of bijvoorbeeld patchkasten en patchkabels leveren. Op het gebied van telefooninstallaties zijn wij gespecialiseerd in merken als Siemens, Avaya en Tenovis en alle bijbehorende randapparatuur. Wij horen graag wat uw wensen zijn en stemmen deze vervolgens optimaal af op de technisch mogelijkheden.

Contact
Wilt u meer weten over de bekabeling van uw telefooncentrale? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 168 47 9079 of per e-mail via info@proconnect.nl. Wij staan u graag te woord!