Bedrijfsnetwerk aanleggen

Neem contact met ons op:
Naam*:
E-mail*:
Telefoonnnumer:
Opmerking/Vraag*:

Een bedrijfsnetwerk laat u natuurlijk aanleggen door vakspecialisten. Proconnect heeft uitsluitend medewerkers met de juiste kennis in dienst! We zijn u graag van dienst.

Betrouwbare netwerken
De medewerkers van Proconnect kunnen een bedrijfsnetwerk voor u aanleggen, bestaande uit verschillende facetten. Op het gebied van telefonie zijn wij grote kenners van Siemens, Avaya en Tenovis en alle bijbehorende apparatuur. Een andere vorm van een bedrijfsnetwerk dat wij kunnen aanleggen, is een data- en computernetwerk. Datanetwerken leggen wij aan in een stervorm door het hele gebouw. Enkele verdeelpunten worden door middel van glasvezel of koper verbonden met een ‘backbone’. Hierdoor ontstaat een degelijk en betrouwbaar systeem waarbij het bovendien eenvoudig is om alle werkplekken erop aan te sluiten.

Contact
Proconnect vertelt u graag meer over hoe de medewerkers uw bedrijfsnetwerk kunnen aanleggen. Neem gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0) 168 47 9079 of per e-mail via info@proconnect.nl.