Centrale uitbreiden

Proconnect kan uw centrale uitbreiden. Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van telecommunicatie en datanetwerken. Graag bekijken we wat de technische mogelijkheden en uw wensen zijn. Vanuit daar zoeken we naar de best passende oplossing!

Zoeken naar een oplossing
Voor bedrijven zijn wij de aangewezen partner om wanneer zij hun centrale willen laten uitbreiden. Op het gebied van telefonie zijn wij specialisten in merken als Siemens, Tenovis en Avaya. Wij zijn uw betrouwbare partner voor allerlei telecommunicatieoplossingen. Heeft uw bedrijf behoefte heeft aan meer capaciteit op het netwerk?Dan kunnen wij uw data centrale uitbreiden. Ons deskundige personeel zorgt ervoor dat wij ons als bedrijf kunnen onderscheiden van onze concurrenten. Wij beschikken over alle benodigde kennis en over zeer veel ervaring.

Contact
Wij kunnen uw centrale uitbreiden om meer datacapaciteit te genereren. Wilt u meer informatie, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via telefoonnummer +31 (0) 168 47 9079 of per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..