Bekabeling bedrijven

De bekabeling is bij bedrijven vaak onoverzichtelijk. Proconnect heeft zich toegelegd op het ordenen hiervan en biedt bedrijven de beste oplossingen!

Ordening
Proconnect is gespecialiseerd in het herschikken van de bekabeling bij bedrijven. Wij ruimen patchkasten voor u op, zodat uw netwerk blijft functioneren, maar zonder de wirwar aan kabels en draden. Ook voor uitbreidingen van netwerken of het leggen van gloednieuwe bekabeling voor bedrijven kunt u bij ons terecht. Wij leggen uw computernetwerk aan met behulp van 19”-patchkasten en KVM-switching. Dit vergroot het gebruikersgemak van het computernetwerk enorm.Wij kunnen verder veel betekenen op het gebied van telefonie en software. Graag horen we wat uw wensen zijn en hoe we die op technisch gebied kunnen verwezenlijken!

Contact
Wilt u meer informatie over de diensten die wij kunnen leveren aangaande de bekabeling voor bedrijven? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 168 47 9079 of per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij staan u graag te woord!