Bekabeling aanleggen

Proconnect kan snel en professioneel de bekabeling bij uw bedrijf aanleggen. Ons ervaren en deskundige personeel is u graag van dienst! Al jaren zijn de medewerkers van Proconnect gespecialiseerd in het aanleggen van datanetwerken en telecommunicatiesystemen.

Tevredenheid is ons streven
Wij kunnen de bekabeling aanleggen voor verschillende netwerken. Een telefoniecentrale van Siemens, Tenovis of Avaya kunnen wij voor u laten werken. Bovendien kunnen onze medewerkers voor u een geavanceerd Twisted Pair-datanetwerk. Dit netwerk wordt op verschillende punten in het gebouw samengebracht en verdeeld. Op deze manier ontstaat er een overzichtelijk geheel waardoor er gemakkelijk een verbinding kan ontstaan tussen netwerk en gebruiker. Proconnect is tevens uw aanspreekpunt voor het opknappen, uitbreiden of aanleggen van patchkasten en wandverdelers. Ook voor glasvezelnetwerken zijn wij de meest geschikte partner. Wij zullen altijd samen met u een oplossing zoeken voor uw communicatievraagstuk!

Contact
Wilt u meer informatie over onze service, of wilt u door ons de bekabeling voor uw telefooncentrale of datanetwerk laten aanleggen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 168 47 9079 of ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We horen graag van u!